Bli Crobos fan på Facebook

Crobos Yachting Croatia

BOOK NOW   and save your money!

Yacht charter i Split omrÅdet

Split Croatia

Split Nor

Trogir

Trogir Nor

Trogir

ACI Marina Trogir

Land: Kroatia (Southern Adriaterhavskysten)

Crobos Yachting flåte av seilbåter, katamaran charter og motor yachter ligger i Kroatia i ACI Marina Trogir (i Sør Adriaterhavet).


Yacht Charter Trogir .... kontakt oss


Byen Trogir ligger på en øy mellom fastlandet og øya Ciovo.
I kanalen nord for byen havet er bare 2 m dyp. Over denne kanalen byen Trogir er forbundet med fastlandet med en solid bro, mens med Ciovo Island, der ACI marina Trogir ligger, er det forbundet med en bascule-broen. Trogir er en by-museum i selve betydningen av ordet. Elskere av kulturelle og historiske monumenter, kunst, original arkitektur og fine smug gis mulighet i Trogir å lære om mangfoldig og sammensatt arv, fra den romanske verftet til det moderne interiøret.

ACI marina Trogir ligger mellom Trogir bro og Cape Cubrijan, overfor byen Trogir, på nordsiden av øya Ciovo. Split internasjonale fl ... les mer

Marina YC Seget

Land: Kroatia (Southern Adriaterhavskysten)

Crobos Yachting flåte av seilbåter, katamaran charter og motor yachter ligger i Kroatia i Marina YC Seget (Trogir) (i Sør Adriaterhavet).

Yacht Charter Seget (Trogir) .... kontakt oss


Marinaen YC Seget (Trogir) i Seget Donji er en av de mest moderne kroatiske marinaer.
Marina ligger i nærheten av byen Trogir, sentrale delen av den kroatiske Adriaterhavskysten, i området mellom Rogoznica / Sibenik og byen Split.
Den lille landsbyen tilbyr også en rekke aktiviteter, restauranter, kafeer og butikker, noe som gjør det til et attraktivt turiststed. Split flyplass ligger ca 5 minutter med bil, og den nærmeste motorveien er bare 25 km unna.
Marina YC Seget / Trogir) har 100 båtplasser ved sjøen og 100 plasser på land. Strøm og vann tilkoblinger, Sanitæranlegg (også funksjonshemmede accesible), Restaurant med terrass ... les mer

Split

Split Nor

Split

ACI Marina Split

Land: Kroatia (Southern Adriaterhavskysten)

Crobos Yachting flåte av seilbåter, katamaran charter og motor yachter ligger i Kroatia i ACI Marina Split (i Sør Adriaterhavet)

Yacht Charter Split .... kontakt oss

Split er også en av de største, de eldste og mest prestisjefylte byer i denne delen av Adriaterhavet i Dalmatia og den nest største byen i Kroatia.
Split er en veldig fin by, og som fascinerer de besøkende med de tause beats historie, livlige ånd av ungdom og hans spesielle Mediterran, men likevel helt kroatiske sjarm.
På grunn av sin beliggenhet, nærhet til de sentrale dalmatiske øyene, på grunn av nærhet internasjonale flyplassen og fergeleiet og svært rik yacht charter tilbudet, er Split den største og beste nautiske sentrum av Sentral-Dalmatia. Marina ligger perfekt en 10-minutters spasertur unna fra Split sentrum.

ACI marina Split ligge ... les mer

Marina Zenta

Land: Kroatia (South Adriaterhavskysten)


Crobos Yachting flåte av seilbåter, katamaraner og motor yachter i Kroatia ligger på marinaen Zenta, Split (sørlige Adriaterhavet).


Yacht Charter Zenta (Split) .... kontakt oss


Zenta Marina ligger bare noen få minutters gange fra sentrum av byen. Gangvei til sentrum tar deg til kjente restauranter, kafeer og vakre offentlige strender. Noen av disse restaurantene kan være det perfekte valget for lunsj, smake typisk, sunn og deilig mat fra Middelhavet.
Tennisbaner ligger kun 100 meter fra vår båt i marinaen.
Hele dette området er fullt av sportsfasiliteter som svømmebasseng, tennis klubb, yacht club, supermarked Tommy, parkering ved marinaen, slik at du kan nyte en bekymringsfri ferie.
Maksimal dybde i marinaen er 7m.
Marinaen ligger en mil øst for havnebyen Split og Split ACI Marina. Det er regelmessige busser til ... les mer

Marina Lav

Land: Kroatia (Southern Adriaterhavskysten)

Crobos Yachting flåte av seilbåter, katamaran charter og motor yachter ligger i Kroatia i Marina Lav i nærheten av byen Split (i Sør Adriaterhavet).


Yacht Charter Lav (Split) .... kontakt oss


Marina Lav ligger i Split-området, i hjertet av den kroatiske kysten.
Marina er en integrert del av de mest luksuriøse komplekset i Dalmatia, Le Meridien Lav Hotel, og kan romme fartøyer opp til 30m LOA.
En eksepsjonell geografiske beliggenhet, med et mildt klima gjør trygg havn marina med ca 75 båtplasser.
Byen Split er bare 5 km unna Marina Lav, samt den internasjonale flyplassen i Split 20km.


Tjenester som du kan forvente når du besøker Yacht Charter Marina Lav (Split):
Mottak, Sailor service, dykker tjenester, permanent video sikkerhet bord, med separate toalettrom, levering og transport med elbil, yacht fors ... les mer

Marina Spinut

Land: Kroatia (Southern Adriaterhavskysten)

Crobos Yachting flåte av seilbåter, katamaran charter og motor yachter ligger i Kroatia i Marina Spinut i Split (i Sør Adriaterhavet).


Yacht Charter Spinut (Split) .... kontakt oss


Marina Spinut ligger i en forstad til den historiske byen Split, som er et viktig transportknutepunkt, med en internasjonal flyplass og gode togforbindelser, i nord / øst for Split i Bay of Kastela, under northen stedet av vakre Marjan halvøya . Det tar ca 15 minutter å gå fra havnen til gamlebyen i Split, hvor du kan besøke slottet til den romerske keiseren Diokletian bygget på året 299. Den internasjonale Split flyplass i seg selv er bare 20 km. I området av havnen er det to restauranter, en caffe bar, en butikk som tilbyr nautisk utstyr, ulike tjenester for båter, seiling skoler, parkering, hyggelig steinstrand. Hele området over marinaen Spin ... les mer

Makarska

Makarska Nor

Makarska

Marina Baska Voda

Land: Kroatia (Southern Adriaterhavskysten)


Crobos Yachting flåte av seilbåter, katamaran charter og motor yachter ligger i Kroatia i Marina Baska Voda (i Sør Adriaterhavet).


Yacht Charter Baska Voda .... kontakt oss


Baska Voda er et turistmål i Sentral-Dalmatia, ca 45 km sør for Split eller ca 160 km nord for Dubrovnik, som ligger i området Makarska.
Marina Baska Voda i Kroatia ligger i sentrum av byen med samme navn, kan gjestene enkelt nå mange nærliggende restauranter og barer, gjør shopping i nærliggende supermarkeder, bade og sole seg på mange moderne strendene i Makarska-rivieraen.
Faktisk er Marina ligger i det som regnes som en av de mest visuelt attraktive delene av Makarska-rivieraen, en strekning av kroatiske kysten navngitt slik på grunn av sin uberørte skjønnhet, ro, rent vann og små fiskevær omgjort til rolige turists ... les mer

Kastel Gomilica

Kastel Gomilica Nor

Kastel Gomilica

Marina Kastela


Yacht Charter Kastela (Split) .... kontakt oss

Marina Kastela i Split-området ligger i den sentrale delen av den kroatiske kysten i Kastela, mellom Trogir og Split, i den vakre Kastela bukten, kun 20 min kjøring fra både Split sentrum og Trogir. Den totale overnattingskapasitet er 420 i vann og 200 på land. Dette er en av de nyeste marinaer i Kroatia, på Adriaterhavet. Marina Kastela er forbundet med alle europeiske land med jernbane, ferge og buss terminaler, også koblet over hele verden med internasjonal Split Airport ligger bare 6 km unna.
Tjenester som du kan forvente når du besøker Yacht Charter marina i Kastela:
Mottak, 420 køyer med elektrisitet tilkoblinger og vannkran, Restaurant (åpnet før 24:00 h), Caffe-bar, 437 parkeringsplasser, båt vedlikehold workshops og tjenester, Sanitæranlegg med dusj, spillolje disposisjon, nærmeste bensinstasjon er i Split marina elle ... les mer

Yacht charter Croatia

Bavaria 44  på marina Marina Baska Voda i Makarska.

Bavaria 44
Hytter/Senger : 4/10
Tilgjengelig på : Marina Baska Voda
Fra 1.570.00 €/uke

Beneteau Oceanis 473 Clipper  på marina ACI Marina Trogir i Trogir.

Beneteau Oceanis 473 Clipper
Hytter/Senger : 4/10
Tilgjengelig på : ACI Marina Trogir
Fra 1.200.00 €/uke

Bavaria 42 HT  på marina Marina YC Seget i Trogir.

Bavaria 42 HT
Hytter/Senger : 2/5
Tilgjengelig på : Marina YC Seget
Fra 3.320.00 €/uke

Jeanneau Prestige 46  på marina Marina YC Seget i Trogir.

Jeanneau Prestige 46
Hytter/Senger : 4/9
Tilgjengelig på : Marina YC Seget
Fra 4.880.00 €/uke

Beneteau Lagoon 380 S2  på marina ACI Marina Split i Split.

Beneteau Lagoon 380 S2
Hytter/Senger : 6/12
Tilgjengelig på : ACI Marina Split
Fra 1.840.00 €/uke

Nautitech 40  på marina ACI Marina Split i Split.

Nautitech 40
Hytter/Senger : 6/10
Tilgjengelig på : ACI Marina Split
Fra 2.040.00 €/uke

Lukk.
Lukk.