Postanite Crobos  fan na Facebooku

Crobos Yachting Croatia

BOOK NOW   and save your money!

Jedrenje u Hrvatskoj

Destinacije najma u Hrvatskoj. U našoj charter floti u Hrvatskoj, možemo vam ponuditi iznajmljivanje jedrilica, iznajmljivanje katamarana, motornih plovila ili najam luksuznih jahti sa stručnim osobljem. Nudimo vam profesionalno savjetovanje i organiziranje vašeg odmora nautičkog turizma u Hrvatskoj uz obalu Jadranskog mora u Dalmaciji, Istri i Kvarneru, u sljedećim gradovima: Dubrovniku, Zadru, Šibeniku, Splitu ili Trogiru i Puli. Možete unajmiti jahtu bez posade, ali također nudimo najam plovila s posadom, iz Dubrovnika, Splita, Zadra ili Šibenika, Pule ili nekih drugih marina odakle možete posjetiti mnoge prelijepe Hrvatske otoke. Također možemo vam pomoći organizirati vaš ​​prijevoz iz zračne luke do odredišta, na jahtu.DOBRO DOŠLI!

Jedrilice u Hrvatskoj.

Hrvatska Najam jedrilica
Naše jedrilice u Hrvatskoj iznajmljujemo s našim skiperom, ali i bez našeg skipera. Pronađite svoju jedrilicu u floti Crobos Yachtinga, naša charter flota jedrilice se nalazi u lijepoj Našoj Hrvatskoj u nekoliko marina duž jadranske obale. Charter Jedrilica.

Pojedinosti...
Motorni brodovi u Hrvatskoj.

Charter Motornih Jahti
Istražite Jadransko more s jednim od naših motornih jahti u Hrvatskoj. U našoj floti motornih jahti za charter imamo jahte za svakog gosta, za svaki ukus i proračun, tako da imamo manje jahte s tvrdim krovom (hardtop) ili također ako radije zelite otvoreni tip broda, ali i velike i udobne luksuzne jahte s profesionalnom posadom (koja ukljucuje skipera, hostesu, mornara, kuhara, čistaćicu) na jahti koja se može prilagoditi vašim potrebama.

Pojedinosti...
Katamarani u Hrvatskoj.

Katamarani za jedrenje u Hrvatskoj na Jadranskom moru
Istražite Jadransko more s jednim od naših motornih jahti u Hrvatskoj. U našoj floti motornih jahti za charter imamo jahte za svakog gosta, za svaki ukus i proračun, tako da imamo manje jahte s tvrdim krovom (hardtop) ili također ako radije zelite otvoreni tip broda, ali i velike i udobne luksuzne jahte s profesionalnom posadom (koja ukljucuje skipera, hostesu, mornara, kuhara, čistaćicu) na jahti koja se može prilagoditi vašim potrebama.

Pojedinosti...

Iznajmljivanje plovila je moguće od subote do subote, na jedan ili više tjedana. Također postoje i druge mogućnosti, ali uz prethodni dogovor s našim osobljem za rezervacije. Cjenik koji je prikazan pokazujecijene za tjedni najam plovila.
Ponuđena cijena nisu konačni, jer često nudimo popuste za rezervaciju plovila u zadnji trenutak (takozvane last minute ponude), zatim popust za rani booking, a također dajemo poseban popust za rezervacije na više tjedana, i popuste za naše vjerne goste koji nam se vračaju ukoliko želite dobiti posebne popuste ili ponudu, molimo da nas kontaktirate ili sami pogledate nas cjenik plovila za najam, molimo kliknite ovdje.

Molimo pogledajte naše charter plovila u posebnoj ponudi s popustima u Hrvatskoj, kliknite ovdje:
Za daljnje informacije o cijeni određenog plovila i charter razdoblje, opogledajte naš cjenik i kontaktirajte nas, očekujemo vaš kontakt, za sva pitanja ili rezervaciju, stojimo Vam na raspolaganju!
naši popusti čekaju na vaš kontakt.
Izdvojeno, Top ponude!

"Crobos Yachting" charter flota katamarana, motornih jedrilica i motornih jahti se nalazi u Hrvatskoj na područje Splita, Dubrovnika, Šibenika, Zadra i Pule.

Split Yacht Charter

Split Najam Plovila: Ako želite iznajmiti plovilo za charter u Splitu, naša flota je na raspolaganju u ACI marini u Splitu, Marina Kaštela i ACI marina Trogir.

Dubrovnik Yacht Charter

Dubrovnik Najam Plovila: Također dio naše flote plovila nalazi se u ACI marini u Dubrovniku.

Sibenik Yacht Charter

Sibenik Najam Plovila: Naši brodovi mogu rezervirati i na Šibenskom području u marini Mandalina, na Murteru i u marini Frapa u Rogoznici.

Zadar Yacht Charter

Zadar Najam Plovila: Naši brodovi u Zadarskoj županiji, u našoj charter floti možete unajmiti također u Marina Tankerkomerc u Zadru, marini Dalmacija u Sukošanu, a ili marini Kornati u Biogradu.

Pula Yacht Charter

Pula Najam Plovila: Na području Pule naša charter flota se može iznajmiti u ACI marini Pula, marina Veruda, ACI marini Rovinj ili u Malom Lošinju.

Naš tim stručnjaka za nautički turizam možete kontaktirati putem rezervacijskog obrasca, e-mailom ili putem telefona ili nas možete posjetiti u jednom od naših charter baza u Hrvatskoj. Za bilo kakve informacije koje biste mogli trebati, pojedinosti o rezervaciji, rani booking ili last minute popuste, cjenik ili neke druge informacije, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas i dati nam Vaše povjerenje a mi ćemo oživjeti svoje snove!
Kontaktirajte nas i recite nam vaše želje i potrebe vezane uz čarter brodova!
Vaš Crobos Yachting Team!

Pojedinosti...

1. Jednostavno, odaberite brod iz naše flote koji vam odgovara.
2. Kliknite na link "kontakt" ili "rezervacija" i ispunite naš Kontakt / Booking Obrazac za rezervaciju, kliknite OVDJE .....
3. Molimo pošaljite nam ispunjenu prijavnicu putem kontakt / rezervacije obrasca.
4. Nakon što smo primili vaš upit, mi ćemo vam poslati ponudu naših charter jahti na temelju vašeg upita.

Pojedinosti...

Crobos Yachting je hrvatska charter tvrtka specijalizirana za jedrenja na Jadranu (Dalmacija, Istra, Kvarner) u Hrvatskoj. S našim charter timom iskusnih stručnjaka u nautičkom turizmu, možemo Vam pružiti ugodan nautički odmor u Hrvatskoj. U našoj charter floti u Hrvatskoj nudimo najam jedrilica, najam katamarana i motornih jahti. Nudimo vam stručan savjet i organiziranje vašeg nautičkog odmora i najam plovila u Hrvatskoj, krstarenje duž dalmatinske obale, u Dubrovniku, Zadru, Šibeniku i Splitskoj rivijeri. Možete iznajmiti brod iz Dubrovnika, Zadra, Šibenika i Splita ili Pule i otploviti put mnogih lijepih Hrvatskih otoka. Za sve daljnje informacije koje bi vam mogle trebati, detalje za rezervaciju, rani booking popust, last minute popuste, cjenik ili nešto drugo, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas i dati nam Vaše povjerenje a mi vas nećemo razočarati!

Pojedinosti...
Zatvorite.
Zatvorite.