Postani fan na Facebooku Crobos

Crobos Yachting Croatia

BOOK NOW   and save your money!

Najem plovil na Hrvaškem

Charter hrvaške destinacije. V našem čarterske flote na Hrvaškem, lahko vam nudimo najem jadrnic, najem katamaranov, motornih čolnov ali čarterskega luksuza jahte s profesionalnim posadke. Nudimo vam strokovno svetovanje in in organiziranje vaše navtične počitnice in Yacht Charter na Hrvaškem vzdolž jadranske obale, v Dalmaciji, v Istri in Kvarnerju v naslednjih mestih: Dubrovnik, Zadar, Šibenik, Split in Trogir in Pula. Lahko najeti jadrnico brez posadke, kot zakupnik, lahko pa tudi najamete naše Plovila s posadko od Dubrovnika, Splitu, Zadru in Šibenik, Pulj ali kakšno drugo marino in obiskati veliko lepih hrvaških otokih. Mi lahko tudi vam pomaga organizirati vaš prihod na letališče do cilja, na jahti.WELCOME!

Jadrnice na Hrvaškem.

Jadrnica charter na Hrvaškem
Naše jadrnice lahko najamete na Hrvaškem z našim skiperjem, ampak tudi kot zakupnik (brez našega skiperja). Poiščite svoj jadrnico v floti Crobos Yachting, je naša flota jadrnic se nahaja v lepi Hrvaška v različnih marinah vzdolž jadranske obale. Jadrnica za najem.

Preberi več...
Motorne jahte na Hrvaškem.

Najem motornih jaht
Raziščite Jadransko morje z enim od naših motornih jaht na Hrvaškem. V našem motornih jaht charter flote imamo jahte za vsakega gosta, za vsak okus in proračun, tako da imamo manj jahte z fly trdo streho ali pa tudi, če vam je ljubše, da najem odprt čoln, ampak tudi velik in udoben luksuzni posadko Jahte, ki jih je mogoče prilagoditi vašim potrebam.

Preberi več...
Katamarani na Hrvaškem.

Katamaranov za plovbo na Hrvaškem
Raziščite Jadransko morje z enim od naših motornih jaht na Hrvaškem. V našem motornih jaht charter flote imamo jahte za vsakega gosta, za vsak okus in proračun, tako da imamo manj jahte z fly trdo streho ali pa tudi, če vam je ljubše, da najem odprt čoln, ampak tudi velik in udoben luksuzni posadko Jahte, ki jih je mogoče prilagoditi vašim potrebam.

Preberi več...

Čolna je možen od sobote do sobote, za enega ali več tednov. Prav tako obstajajo tudi druge možnosti, vendar po predhodnem dogovoru z našim osebjem za rezervacije. Cene so določene za prikaz tedensko ceno najema.
Ponujene cene niso dokončne, saj imamo pogosto popust po rezervaciji v zadnjem trenutku, popust za zgodnje rezervacije in tudi poseben popust za rezervacije več tednov, tudi naši zvesti obiskovalci dobili posebne popuste, itd, nas kontaktirajte ali pa si oglejte na sami ladji ceniku, ki vas zanima, kliknite tukaj.

Oglejte si naše čarterske jadrnice v posebni ponudbi s popusti na Hrvaškem, kliknite tukaj:
Za dodatne informacije o ceni posebno ladjo in čarter obdobje, se obrnite na naš cenik in nas kontaktirate, pričakujemo vaš stik in smo na voljo!
Naš popusti čakajo na vaš kontakt.
Označeno, Top ponudbe!!

"Crobos Yachting" charter flote katamaranov, jadrnic in motornih motornih jaht se nahajajo na Hrvaškem regija Splitu, Dubrovniku, Šibeniku, Zadru in Pulju območju.

Split Yacht Charter

Split Najem plovil: Če želite najeti charter čoln v Splitu, naša flota je na voljo v ACI marini v Splitu, Marina Kaštela in ACI Marina Trogir.

Dubrovnik Yacht Charter

Dubrovnik Najem plovil: Prav tako je del naše čarterske flote se nahajajo v ACI marini Dubrovnik.

Sibenik Yacht Charter

Sibenik Najem plovil: Naše ladje lahko rezervirate tudi iz šibeniškega regiji v marini Mandalina, na Murter in v marini Frapa v Rogoznici.

Zadar Yacht Charter

Zadar Najem plovil: Naše ladje v zadrski regiji, v naši čarterski floti je mogoče najeti Iz marine Tankerkomerc v Zadru, marina Dalmacija v Sukošanu in od marine Kornati v Biogradu.

Pula Yacht Charter

Pula Najem plovil: V regiji Puli se naša charter flote lahko izposodite na ACI marina Pula, marina Veruda, ACI marina Rovinj ali v Malem Lošinju.

Naša ekipa strokovnjakov za navtičnega turizma se lahko obrnete preko našega rezervacijskega obrazca, po elektronski pošti ali po telefonu ali pa nas obiščete v eni od naših charter bazah na Hrvaškem. Za kakršne koli informacije, ste morda potrebujemo podatke rezervacijo, zgodnjo rezervacijo ali last minute popuste, cenik ali kakšno drugo informacije, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate in nam vaše zaupanje in da bo izpolnila svoje sanje!
Pišite nam sedaj in nam sporočite vaše želje in potrebe ter glede zakup čoln!
Vaš Crobos Yachting Ekipe!

Preberi več...

1. Preprosto izberite čoln iz naše flote.
2. Kliknite na povezavo "obrnite" ali "rezervaciji" in izpolnite naš Kontaktni / Obrazec za rezervacijo, kliknite TUKAJ .....
3. Prosimo vas, da nam pošljete izpolnjeno vlogo preko kontaktnega / Obrazec za rezervacijo.
4. Ko bomo prejeli vaše povpraševanje, vam bomo poslali ponudbo našega jaht, ki temelji na vaše vprašanje.

Preberi več...

Crobos Yachting je hrvatska charter tvrtka specijalizirana za jedrenja na Jadranu (Dalmacija, Istra, Kvarner) u Hrvatskoj. S našeg charter tim iskusnih profesionalaca u nautičkom turizmu Možemo vam dati nautički odmor u Hrvatskoj. U našem charter flote u Hrvatskoj nude najam plovila, charter katamarana i motornih jahti. Nudimo stručne savjete i organizacija Vaš nautički odmor i čarter plovila u Hrvatskoj, krstarenje duž dalmatinske obale, Dubrovnik, Zadar, Šibenik i Split rivijera. Možete iznajmiti brod iz Dubrovnika, Zadra, Šibenika i Splita i Pule i otploviti za mnoge lijepi hrvatski otoci. Za sve dodatne informacije koje trebate, rezervacije, rani booking popusta, last minute popuste, cijena ili bilo što drugo, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas i dati nam Vaše povjerenje i nećemo vas razočarati!

Preberi več...
Zapri.
Zapri.